De maand van de liefde is een ideale manier om je meest trouwe klanten te bedanken! In je zoektocht naar nieuwe klanten is het soms gemakkelijk om ze over het hoofd te zien.

Een aantal tips voor de komende maand:

  • E-mail vaste klanten om hen te bedanken voor het vertrouwen en bied hen bijvoorbeeld een Valentijn-korting voor de rustigere dagen van de week in de maand februari. Een ander idee is om ze via de post een kaartje te sturen met een leuke actie waar ze ook een ander mee kunnen verrassen.  
  • Maak een speciale Valentijnspagina op je website met acties. Zorg ervoor dat je vroeg begint met promoten en link je berichtjes door naar deze pagina.

 

Op de download pagina vind je gratis templates en stockfoto’s voor je website, nieuwsbrief en social media pagina’s. Je kunt hiervoor de link gebruiken uit de mailing van 9 januari jl. Mocht je deze niet (meer) hebben dan kun je een berichtje sturen, de code ontvang je dan zsm.

  • Geef ze een Valentijnsgeschenk zonder er iets voor terug te vragen. (Let op, dat laatste is belangrijk!). Te denken valt aan een gratis monster of giveaway, een upgrade van een standaard dienst of een cadeaukaart. Vraag je leveranciers om een ​​aantal gratis give-aways of speciale actietarieven.

 

Op de actiepagina vind je een leuke actie om je klanten te bedanken.

[qbutton size=”medium” style=”white” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-arrow-circle-right” target=”_blank” font_style=”normal” font_weight=”” hover_animation=”move_icon” text=”Bekijk de actie” link=”https://www.ontwerpstudiozuiver.nl/diensten/actie” background_color=”#e6ae48″ hover_background_color=”#8e8d8d” icon_size=”25″]