Werkwijze 

Stap 1

Opdracht

De eerste stap is vanzelfsprekend het selecteren van het door jou gewenste pakket of product. Je kunt ook telefonisch of via e-mail contact met Zuiver opnemen om je wensen door te spreken. Ben je startend ondernemer of begin je met een nieuw concept? Uiteraard is een afspraak bij ons of bij jou op locatie ook mogelijk om uitgebreid je wensen door te nemen.

Stap 2

Concept

Nadat wij samen je wensen en ideeën hebben doorgesproken gaat Zuiver aan de slag. Afhankelijk van de opdracht maken we eerst een persoonlijke pagina voor je aan met een wachtwoord. Binnen de afgesproken termijn en zodra de ontwerpen voor de eerste conceptronde op je pagina gereed staan, ontvang je een seintje. Je hebt nu de tijd om rustig deze concepten op je in te laten werken, of eventueel te bespreken met anderen.

Stap 3

Ontwerp

Wanneer het je schikt kun je contact opnemen om de verdere voortgang te bespreken. Bij een logo of visitekaartje op maat zijn bijvoorbeeld revisierondes inbegrepen (doorgaans zijn dit twee tot maximaal 5 rondes). Dit houdt in dat je Zuiver na de eerste ronde opdracht kunt geven voor het maken van geheel nieuwe concepten maar doorgaans worden deze gebruikt om één van de concepten geheel naar jouw wensen te fine-tunen.

Stap 4

Oplevering

Op het moment dat het product 100% naar wens is worden de definitieve bestanden voor je aangemaakt op je persoonlijke pagina. Na ontvangst van je betaling worden de bestanden opgeleverd in diverse formaten geschikt voor huisstijl toepassingen, web en drukwerk. Uiteraard neemt Zuiver indien gewenst ook graag het drukwerk voor je uit handen!

Meer zien?

Neem een kijkje in mijn portfolio.