Winkel

Nieuw! Op dit moment ben ik bezig met het inrichten van een kleine webwinkel voor een aantal artikelen die ik heb ontworpen. Zo kun je de deurhanger Offline en het kaartje Be Yourself hieronder al eenvoudig online bij mij bestellen!

Komend jaar zal de webwinkel verder worden uitgebreid met andere veel gevraagde artikelen en speciale promoties.

Aanbieding!

Stoepbord

Aan beide kanten van het stoepbord kun je een poster op A1 formaat plaatsen. (59,4 x 84 cm) Het stoepbord heeft een aluminium onderstel met een zilverkleurige kliklijst. In de lijst vind je een UV-bestendige transparante folie waarmee je je poster kunt beschermen.

115.00 95.00

Kaart Be Yourself – parelmoerpapier – A6

Deze mooie kaart is geschikt voor verschillende gebeurtenissen en tovert zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger!
De kaart heeft speelse ronde hoeken en is gedrukt op een speciale papiersoort met een parelmoereffect. Niet overdreven, maar heel subtiel als je het een beetje in het licht houdt.

Formaat Ansichtkaart: A6 (14,8 x 10,5 cm)

1.50

Deurhanger Offline

Wanneer is de laatste keer geweest dat jouw telefoon een hele dag uit stond?
Telefoon en internet zijn een onderdeel geworden van ons dagelijks leven en zonder kun je steeds minder goed meedraaien in de samenleving. Ook zakelijk gezien is het essentieel dat je altijd en overal bereikbaar bent. Op verschillende plekken hoor ik dat er veel behoefte is om even ècht tijd voor elkaar, maar ook voor jezelf te hebben. Zonder telefoon, zonder afleiding en zonder de druk dat je koste wat het kost bereikbaar moet zijn.

Even offline? Zeg het met deze handige deurhanger!

2.75

Samplebox

Papier moet je voelen, ruiken en zien. Je kunt ze bij mij bekijken, maar de makkelijkste optie is om een sample box te bestellen. De box van Peter Print heeft een waarde van €20,- en zit vol met verschillende papiersoorten en inspiratie. De box is gratis voor zakelijke klanten en kun je hier bestellen. Ben je particulier? Dan kun je de box alsnog met 50% korting bestellen voor slechts €10,- excl. BTW.